Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
28. září 2023 17:36
Čas čtení 0:29

Agresor s nožem v Hodoníně přepadl bistro, protože chtěl kousek pizzy zdarma. Teď mu hrozí roky vězení

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Muž čelí obvinění z loupeže.

Česká policie řeší bizarní loupež v Hodoníně. Agresivní muž vešel do restaurace rychlého občerstvení s maskou na obličeji a nožem v ruce. Na zaměstnance křičel, aby mu dali kousek pizzy zdarma. Vůči zákazníkům, kteří byli v podniku, používal vulgární výrazy.

„Devětadvacetiletý muž vešel dovnitř s maskou na obličeji a začal křičet na personál, že chce pizzu zdarma. Poté si sundal masku a vytáhl nůž, kterým se začal ohánět. Do podniku se dostavil majitel podniku a vzhledem k nevyzpytatelnému chování agresora mu dal kousek pizzy zdarma,“ píše policie na webu.

Agresor byl policií zadržen a podroben dechové zkoušce, při které mu bylo naměřeno půl promile alkoholu. Muž čelí obvinění z trestného činu loupeže a hrozí mu desetiletý trest odnětí svobody za kousek pizzy za 40 korun. 

policie
Zdroj: Unsplash/Jordan Nix/na voľné použitie, Policie ČR (i
Domů
Sdílet
Diskuse