Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Ema Stanovská
1. října 2023 15:44
Čas čtení 0:44

VIDEO: V nočním klubu uhořelo nejméně 11 lidí. Požár vznikl nad ránem ve španělském letovisku

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Starosta města Murcia José Ballesta uvedl, že několik osob je pravděpodobně pohřešováno. „Jsme zničeni,“ cituje ho BBC.

Počet obětí požáru nočního klubu ve městě Murcia na jihovýchodě Španělska stoupl nejméně na 11. K požáru došlo v neděli v ranních hodinách, uvedly španělský deník El País a tamní veřejnoprávní televize RTVE.

Plameny zachvátily noční klub zhruba v šest hodin ráno, upřesňuje agentura DPA. Požár se hasičům podařilo uhasit až o tři hodiny později. Jeho příčina nebyla bezprostředně známa.

Video sdílené na sociálních sítích ukazuje plameny šlehající nad budovou a hustý tmavý kouř, který se valí z velkých oken.

Tamní úřady upozornily, že počet obětí pravděpodobně ještě stoupne. Starosta města Murcia José Ballesta uvedl, že několik osob je pravděpodobně pohřešováno. „Jsme zničeni,“ cituje stanice BBC starostu.


Záchranné složky uvedly, že zranění utrpěly nejméně čtyři další osoby a pátrání po pohřešovaných pokračuje. Příbuzní se momentálně na místě pokoušejí najít své blízké.

Domů
Sdílet
Diskuse