Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
7. října 2023 12:20
Čas čtení 0:29

Pozor! V části linky C opět nejezdí metro. Podívej se, kudy vedou objízdné trasy

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Pozor! V části linky C opět nejezdí metro. Podívej se, kudy vedou objízdné trasy
Zdroj: WikimediaCommons/volně k užití

V sobotu dochází opět k dočasnému přerušení provozu pražského metra v úseku Hlavní nádraží – Vltavská. Důvodem je výměna stropní desky ve stanici Florenc.

Náhradní dopravu zajišťuje tramvajová linka XC, která je zavedena na trase Hlavní nádraží – Masarykovo nádraží – Bílá labuť – Vltavská – Strossmayerovo náměstí – Výstaviště. Cestující mohou využít také tramvajovou linku 36, která má trasu Zvonařka – I. P. Pavlova – Karlovo náměstí – Václavské náměstí – Masarykovo nádraží – Vltavská – Bílá labuť – Výstaviště – Nádraží Holešovice.

Výluka
Zdroj: Pražská integrovaná doprava

Změny tras tramvajových linek

Z důvodu výluky je upravena trasa tramvajové linky č. 23, která je ze směru od Královky odkloněna přes zastávky Moráň, Albertov, Výtoň a Palackého náměstí zpět do zastávky Karlovo náměstí, odkud pokračuje směr Královka. 

Zřízeny jsou také tramvajové zastávky Vltavská na předmostí Hlávkova mostu a Hlavní nádraží v Opletalově ulici.

Důvodem výluky je rekonstrukce stropní desky ve stranici metra Florenc. V úseku Hlavní nádraží – Vltavská je na lince C plánováno celkem 26 výluk. 

Domů
Sdílet
Diskuse