Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
14. října 2023 v 17:50
Čas čtení 0:42

Za nevyjasněných okolností zemřel v Novém Jičíně muž, když na čtyřkolce sjížděl sjezdovku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Čtyřiačtyřicetiletý muž zemřel v pátek večer po nehodě na čtyřkolce v Novém Jičíně. Za dosud přesně nezjištěných okolností ze stroje spadl, když jel ze svahu sjezdovky Svinec.

Utrpěl těžká zranění, kterým i přes pomoc svědků a následně zdravotníků podlehl. ČTK to v sobotu sdělila policejní mluvčí Pavla Jiroušková.

Nehoda se stala okolo 18:30. Muž byl po pádu nalezen v bezvědomí a nedýchal. Mluvčí moravskoslezské zdravotnické záchranné služby Lukáš Humpl uvedl, že záchranáři zraněnému prováděli srdeční masáž, připojili ho k přístrojem řízenému dýchání a do žil mu podávali potřebné léky.

„Nutné bylo podávání defibrilačních výbojů. Ani několik desítek minut trvající snaha však nevedla k záchraně a zasahující lékaři museli nakonec konstatovat smrt. Muž na místě podlehl poraněním hrudníku a břicha, která utrpěl,“ uvedl Humpl.

14. října 2023 v 11:17 Čas čtení 0:41 Máte na to šest hodin. Izrael zkrátil dobu milionu palestinských civilistů na únik Máte na to šest hodin. Izrael zkrátil dobu milionu palestinských civilistů na únik

Jiroušková uvedla, že na místo byl povolán krizový intervent, který poskytoval pomoc pozůstalým. „Příčinu úmrtí a případné ovlivnění alkoholem určí nařízená pitva. Další okolnosti tragické události zjišťují a prověřují novojičínští kriminalisté,“ uvedla Jiroušková.

Na místě zasahoval i vrtulník a také hasiči, kteří v nosítkách transportovali tělo mrtvého na horní část sjezdovky. Mluvčí hasičů Jakub Kozák uvedl, že pásovým speciálem vytáhli čtyřkolku z lesa na okraji sjezdovky a poté ji zajištěnou svezli dolů, kde stroj naložili na vozík a předali ho policistům.

Domů
Sdílet
Diskuse