Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Lukáš Čelka
4. listopadu 2023 12:24
Čas čtení 0:52

Jozef Pátrovič byl „démon“. Jaro Slávik i Jakub Prachař vzpomínají na zesnulou legendu

Kategorie:
Osobnosti
Uložit Uložené

Podle porotců byl Jozef Pátrovič nepostradatelnou součástí show ČSMT. ​

Na zesnulého účastníka show Česko Slovensko má talent Jozefa Pátroviče vzpomínají i její porotci. Přestože se u jeho pěveckého výkonu občas smáli a přirovnávali ho k tragédii, přiznávají, že jim bude v soutěži chybět.

4. listopadu 2023 8:23 Čas čtení 0:25 Zemřel Jozef Pátrovič, ikona show Česko Slovensko má talent Zemřel Jozef Pátrovič, ikona show Česko Slovensko má talent

Jaroslav Slávik v emotivním příspěvku na Instagramu píše, že spolu s ním „odchází i kus televizního pořadu“. Jakub Prachař zase přirovnal Pátroviče k „démonovi“, ale v pozitivním slova smyslu.


„Na prahu sedmdesátky si řekl, že bude slavný. A byl. S Jožem odchází kus našeho televizního pořadu. Odpočívej v klidu,“ truchlí za legendou show vždy přísný porotce Jaroslav Slávik. A není jediný. „Byl to démon. Já se na něj vždycky těšil. A patřil do naší show a myslím, že ho to bavilo. Tak šťastnou cestu, Jožko,“ přidal se Jakub Prachař.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jaro Slavik (@slavikjaro)

Sdílením slov Jaroslava Slávika uctila ikonického účastníka ČSMT i další porotkyně, zpěvačka Marta Jandová. Diana Mórová ani „Patrovičův ztracený bratr“ alias Patrik Rytmus Vrbovský se ke smrti zpěváka zatím nevyjádřili.

Jozef Pátrovič zemřel v pátek 3. listopadu 2023 ve věku 82 let na srdeční zástavu. Informoval o tom jeho manažer, přičemž smutnou zprávu potvrdil i starosta obce Lipovník, ve které Pátrovič žil.

Amatérský zpěvák byl dlouhá léta nedílnou pěveckou součástí show Česko Slovensko má talent. Pravidelně se účastnil castingu, přes který se mu však nikdy nepodařilo projít.

Domů
Sdílet
Diskuse