Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Samuel Valent
4. listopadu 2023 8:23
Čas čtení 0:25

Zemřel Jozef Pátrovič, ikona show Česko Slovensko má talent

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Amatérský zpěvák Jozef Pátrovič v pátek zemřel, lidé jej mají spojeného především s talentovou show Česko Slovensko má talent.

Populární mnohonásobný účastník show Česko Slovensko má talent Jozef Pátrovič zemřel ve věku 82 let. Smutnou zprávu potvrdil Novému Času starosta obce Lipovník, odkud zesnulý pocházel. Pátrovič zemřel v pátek v Prievidzi na srdeční zástavu, informoval na facebooku jeho manažer Dominik Papala.

Amatérský zpěvák byl dlouhá léta nedílnou pěveckou součástí show Česko Slovensko má talent. Pravidelně se účastnil castingu, přes který se mu však nikdy nepodařilo projít.

V posledním ročníku televizní show se však již nepředstavil. Při jeho posledním vystoupení se rapper Rytmus zamaskoval a předstíral, že je Pátrovičův ztracený bratr. Ikonu televizní show tento plánovaný žert urazil. Pátrovič se proto v dalším ročníku už neukázal.

Pátrovič
Zdroj: TV JOJ
Zpět
Sdílet
Diskuse