Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Peclová
10. listopadu 2023 15:01
Čas čtení 0:58

Na Fialově Nutelle se už svezl i Babiš. Teď teprve zažiješ cringe

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Ostuda střídá ostudu. Babiš reaguje na aféru s Nutellou a zkouší strhnout pozornost zase na sebe. V novém videu opěvuje lískové oříšky...

Čert vem války, globální oteplování nebo rostoucí ekonomickou krizi. Středobodem dění na domácí scéně se v posledních dnech stala Nutella.

Když v neděli zveřejnil premiér Petr Fiala (ODS) na svých sociálních sítích video z nákupu u německých sousedů, kde se podivoval nad výrazně nižší cenou Nutelly, strhla se na internetu lavina s vtipnými obrázky a memes. Ty nejlepší jsme vám mimo jiné představili v článku.

9. listopadu 2023 11:26 Čas čtení 1:07 Petr Fiala a jeho výprava do Německa jako terč vtipů. Koukni na ty nejlepší (Aktualizováno) Petr Fiala a jeho výprava do Německa jako terč vtipů. Koukni na ty nejlepší (Aktualizováno)

Aby však nebylo českého politického bizáru málo, nenechal na sebe s reakcí na premiérovu náhlou popularitu dlouho čekat ani bývalý premiér Andrej Babiš (ANO), který na svých sociálních sítích taktéž čerstvě zveřejnil video s oblíbenou čokoládovou pomazánkou.

Babiš byl prý v čase premiérových nákupů shodou okolností v Itálii, odkud Nutella pochází. Expremiér tedy asi cítil potřebu odborně Čechům popsat, jak se vyrábí. Dovezl si dokonce sazenice lískových oříšků, které plánuje pěstovat. „Tohle teďka zasadím pět metrů od sebe, takhle, a až když vyrostou za deset let, tak začnou rodit ty oříšky, no a oříšky jsou strašně zdravé, moment, otevřu tady svět plodů,“ vtipkoval před kamerou Babiš.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Andrej Babiš (@andrejbabis)

Nadšeně potom prezentuje sedm důvodů, proč jsou lískové ořechy zdravé. Pokud byste tedy chtěli mít srdce jako zvon, vlasy jako korunu krásy nebo lepší zažívání, poslechněte si rady našeho nového národního nutričního poradce. „Ať žije Nutella, ať žije náš premiér a napište mi,“ dodal na závěr svého výstupu. A my se jen ptáme: To tady opravdu čeští politici nemají nic lepšího na práci?

Domů
Sdílet
Diskuse