Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
24. listopadu 2023 v 14:39
Čas čtení 0:32

Policie pátrá po matce s dcerou. Odešly z azylového domova, žena přestala komunikovat

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po matce s dcerou. Odešly z azylového domova, žena přestala komunikovat
Zdroj: Police ČR

Policisté zahájili pátrání po Silvii Vyhlidalové (44) a Michaele Peškové (4). Naposledy byly spatřeny v azylovém domě v Českém Krumlově.

Podle informací Policie ČR matka s dcerou opustily azylový dům 11. listopadu. Tvrdily přitom, že jdou jen na výlet. Moc věcí si s sebou ale nevzaly a vše nechaly v Českém Krumlově.

V současnosti by se pak mohly pohybovat na Plzeňsku. Vyhlidalová, původem ze Slovenska, nicméně přestala komunikovat a není jasné, jestli u sebe vůbec má telefon. Podle webu Policie ČR není matka nebezpečná, má hubenou postavu, hnědé rovné vlasy a hnědé oči.

Policie žádá všechny, aby se s případnými informacemi obraceli na linku 158.

24. listopadu 2023 v 13:16 Čas čtení 0:38 Odsouzený vrah Oscar Pistorius míří na svobodu. Po 10 letech bude podmínečně propuštěn Odsouzený vrah Oscar Pistorius míří na svobodu. Po 10 letech bude podmínečně propuštěn
Domů
Sdílet
Diskuse