Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
28. listopadu 2023 10:43
Čas čtení 0:38

Učitelka posílala nahé fotky 14letému studentovi. Jaký jí teď hrozí trest?

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Učitelka posílala nahé fotky 14letému studentovi. Jaký jí teď hrozí trest?
Zdroj: Unspleash/mike giovinazzo

Až šestileté vězení hrozí učitelce z USA. Přes internet posílala své nahé fotky 14letému studentovi, to samé požadovala od něj.

Zneužití školáka z americké Booneville Junior High School se dle New York Post odehrálo během dvou nocí. Učitelka nejprve pomocí sociální sítě Snapchat poslala studentovi několik nemravných fotografií a video. Následně ho vyzvala, aby také poslal nahé fotky. 

28. listopadu 2023 9:08 Čas čtení 1:29 Studentka ze Slovenska nemohla během pandemie chodit do školy. Vysoudila desítky tisíc korun Studentka ze Slovenska nemohla během pandemie chodit do školy. Vysoudila desítky tisíc korun

Policie případ vyhodnotila jednoznačně, má se jednat o nemravný sexuální styk s dítětem a zneužití komunikačního zařízení k šíření dětské pornografie. Učitelce tak hrozí mimo šesti let za mřížemi i zápis do veřejného registru sexuálních delikventů.

Třicetiletá Kaytlann Barnes byla zatčena 17. listopadu ve svém domě a o tři dny později propuštěna na kauci ve výši 25 tisíc dolarů. Zatím čeká na verdikt od soudu, ale ze zaměstnání již byla propuštěna.

Domů
Sdílet
Diskuse