Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
3. prosince 2023 10:25
Čas čtení 0:22

V České Třebové se srazily dva vlaky, došlo ke zranění

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V České Třebové se srazily dva vlaky, došlo ke zranění
Zdroj: Hasičský záchranný sbor Pardubického kraje

Ke srážce došlo v neděli v brzkých ranních hodinách za stanicí Česká Třebová. Zraněná je jedna osoba. Provoz osobních vlaků nebyl nijak poznamenán.

V 5:53 byla na tísňovou linku ohlášena srážka nákladního vlaku Pn 54812 společnosti IDS Cargo a nákladního vlaku Nex 62102. K nehodě došlo v 5:48, kdy strojvedoucí prvního vlaku minul návěstidlo, které zakazovalo jízdu, a srazil se tak se stojícím vlakem před ním. Po nárazu vykolejilo šest vozů společně s lokomotivou v depu. 

Ublížení na zdraví utrpěl strojvedoucí. „Zraněna byla jedna osoba, kterou si do péče ihned po příjezdu převzala záchranná služba,“ cituje web Zdopravy.cz zprávu hasičů z Ústí nad Orlicí. Na místo vyrazila i jednotka správy železnic Česká Třebová. Provoz na trati je bez omezení.

srážka vlakuSrážka vlakuSrážka vlakuSrážka vlaku
Zobrazit galerii
(7)
Domů
Sdílet
Diskuse