Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
5. prosince 2023 15:38
Čas čtení 0:29

Václav Klaus prodělal těžký covid. Musel být i hospitalizován

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Václav Klaus prodělal těžký covid. Musel být i hospitalizován
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Exprezident se kvůli tomu nezúčastní zádušní mše za Karla Schwarzenberga.

O jeho vážném stavu napsal server iDnes.cz, jejž informoval Petr Macinka z Institutu Václava Klause. „Pan prezident Klaus rodině zesnulého Karla Schwarzenberga zaslal svoji osobní kondolenci. Sobotní zádušní mše se nezúčastní, protože se stále ještě zotavuje z covidu, se kterým byl v posledních dnech léčen na infekční klinice pražské Ústřední vojenské nemocnice,“ uvedl.

4. prosince 2023 18:10 Čas čtení 0:45 Rusové už válku nechtějí, v jejich myšlení došlo k vážnému posunu. Co z toho pro Putina plyne? Rusové už válku nechtějí, v jejich myšlení došlo k vážnému posunu. Co z toho pro Putina plyne?

Bývalý prezident již dříve kritizoval protipandemická opatření vlády. Opakovaně vystupoval na veřejnosti bez roušky, za což dokonce dostal v roce 2020 od hygieny pokutu. Proti pokutě podal odpor a prohlásil, že je „povinností veřejně si připomenout založení státu a nenechat se odstrašit“ epidemií.

Klaus již prodělal onemocnění covid-19 před dvěma lety, léčbu však absolvoval v domácím prostředí. Onemocnění tehdy okomentoval slovy, že měl dva dny teplotu a nepropadl kvůli tomu panice.

Domů
Sdílet
Diskuse