Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vincenc Novák
13. prosince 2023 16:09
Čas čtení 0:35

Čas na poslání vánočních dárků se krátí. Česká pošta upozornila, které balíky stihne doručit

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Čas na poslání vánočních dárků se krátí. Česká pošta upozornila, které balíky stihne doručit
Zdroj: Česká pošta/propagační materiál/volně k užití

S blížícími se vánočními svátky roste také počet doručovaných zásilek. Česká pošta nyní uvedla, do kterého data může garantovat doručení balíků v předvánočním termínu.

Česká pošta na svých webových stránkách doporučuje, aby byl balík předán do přepravy nejpozději do středy 20. prosince. „I v případě podání balíku po tomto datu pošta vyvine maximální úsilí pro jejich včasné dodání. V případě nezastižení bude balík standardně uložen na ukládací poště zákazníka, pokud si sám nezvolí jinou z nabízených možností,“ doplnil mluvčí České pošty Matyáš Vitík.

V předvánočním období Česká pošta doporučuje svým klientům a klientkám využít možnosti objednat se na konkrétní pobočku na daný čas a službu. Lidé se tak mohou podle instituce vyhnout dlouhým frontám a strávit na poště co nejméně času. 

Anketa:
Co ty a nákup vánočních dárků?
Už mám vše dávno koupené.
Většinu už mám a zbytek stíhám.
23. prosinec to jistí.
Už mám vše dávno koupené.
25 %
Většinu už mám a zbytek stíhám.
50 %
23. prosinec to jistí.
25 %

Online objednání lze vyřídit na webových stránkách pošty či v mobilní aplikaci Pošta online – tam si vybereš termín a službu, které se tvoje návštěva týká. Rezervaci ti Česká pošta potvrdí SMS zprávou a e-mailem, kde najdeš rezervační kód. Ten pak při příchodu na poštu jen zadáš do vyvolávacího systému a obratem jdeš.

Domů
Sdílet
Diskuse