Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Novoroční přání ze světa politiky: Hřib si zahrál na Mrazíka, Nacher si udělal legraci sám ze sebe

Andrej Babiš (ANO)

Předseda opozičního hnutí ANO a poslanec Andrej Babiš popřál videem, které rekapituluje momenty z roku 2023. „Rok plný setkávání, zážitků a nezapomenutelných chvil. Díky moc za podporu. Ať je následující rok ještě lepší. Šťastný nový rok vám všem,“ doplnil.

Patrik Nacher (ANO)

Z novoročních přání členů a členek hnutí ANO měl úspěch ještě ten, který sdílel poslanec Patrik Nacher. „Poslední den v tomto roce. Pojďte si udělat srandu sami ze sebe. Vykopávám: sušenky běžné velikosti, když je drží kdokoliv a když je držím já,“ napsal.

Tomio Okamura (SPD)

Předseda druhé opoziční strany sdílel 31. prosince svůj rozhovor pro Parlamentní listy, v němž nezapomněl zmínit, že nás vláda chystá na válku a také řadu dalších témat jako ceny potravin nebo blížící se klíčové volby. V závěru popřál lidem krásný celý rok 2024 a „abychom se konečně jednou té demokracie s vymahatelnou odpovědností domohli“.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse