Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Ondřej Mrázek
5. ledna 2024 9:31
Čas čtení 0:56

Bral drogy a žebral. Lidé z Hradce promluvili o podezřelém z vraždy dítěte na hlavním nádraží

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Bral drogy a žebral. Lidé z Hradce promluvili o podezřelém z vraždy dítěte na hlavním nádraží
Zdroj: Wikimedia Commons/volně k užití

Kdo byl podle místních muž, který ve čtvrtek odpoledne údajně zavraždil osobu mladší 15 let na nádraží v Hradci?

„Dnes okolo půl šesté došlo na hlavním nádraží v Hradci Králové k násilné trestné činnosti. Podezřelého muže se nám podařilo o hodinu později zadržet,“ napsali zástupci Policie ČR na svůj twitter pár hodin poté, co prvně informovali o průběhu vyšetřování.

Následně doplnili, že se jedná o podezření z trestného činu vražda, kdy podezřelou osobou je 32letý muž a poškozenou osoba mladší 15 let. Z toho důvodu taky zatím policie neposkytla veřejnosti více informací. Server Novinky.cz vyrazil do Hradce, kde se na podezřelého vyptával místních.

„Toho vraha jsem znala z dřívějška, je to asi patnáct let. Přišel mi jako normální kluk, byl v pohodě, celkem i hodný. Pak jsem ho několik let neviděla, snad byl ve vězení. A asi se tam zbláznil,“ řekla Novinkám žena, která si nepřála být jmenována. „V létě třeba nosil dámské oblečení, ale ne proto, že by byl trans, ale prostě proto, že to v hlavě nemá v pořádku,“ dodala.

4. ledna 2024 18:44 Čas čtení 0:36 Na nádraží v Hradci Králové zadržela policie muže podezřelého z vraždy dítěte (Aktualizováno) Na nádraží v Hradci Králové zadržela policie muže podezřelého z vraždy dítěte (Aktualizováno)

Ve městě se podle jejích slov traduje, že k incidentu mělo dojít kvůli cigaretám a marihuaně. Je však nutno dodat, že to jsou ze strany ženy, která na místě činu nebyla, pouhé spekulace.

Kvůli vraždě, k níž došlo mezi kolejišti mimo nástupní místa, byl na stanici přerušen provoz vlaků. Nejezdily víc než hodinu.

Domů
Sdílet
Diskuse