Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
8. ledna 2024 v 12:03
Čas čtení 0:25

Ve skladu v České Lípě explodoval vysokozdvižný vozík. Dva lidé jsou zraněni

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

V pondělí ráno vybuchla v jednom ze skladů v areálu bývalé vagonky tlaková lahev vysokozdvižného vozíku. Na místě byli dva zranění, oba podle serveru Novinky.cz transportovaly vrtulníky do nemocnice na pražských Vinohradech.

Hasiči na svém twitterovém profilu uvádí, že tlaková vlna způsobená výbuchem poškodila konstrukci haly. Na fotografiích je vidět, že výbuch roztrhal střechu i boční plášť haly.

8. ledna 2024 v 11:19 Čas čtení 0:42 Policie vyšetřuje smrt mladého člověka v Olomouci. Měl se upálit Policie vyšetřuje smrt mladého člověka v Olomouci. Měl se upálit

Místní pak Novinkám popsali, jak mělo k nehodě dojít. „Je to masakr, opravdu masakr. Kolegové údajně vyměňovali tlakovou lahev u vysokozdvižného vozíku a při té výměně jim to vybuchlo,“ uvedl jeden ze zaměstnanců firmy, kde k explozi došlo.

Domů
Sdílet
Diskuse