Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Ondřej Mrázek
8. ledna 2024 11:19
Čas čtení 0:42

Policie vyšetřuje smrt mladého člověka v Olomouci. Měl se upálit

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie vyšetřuje smrt mladého člověka v Olomouci. Měl se upálit
Zdroj: Wikimedia Commons / volně k užití

Od pondělního rána probíhá vyšetřování úmrtí člověka, který byl nalezen na vlakovém nádraží.

Jen pár dní poté, co policie řešila případ vraždy 14letého chlapce na nádraží v Hradci Králové, z níž byl již obviněn 32letý muž, se nyní kriminalisté z Olomouckého kraje zabývají úmrtím dalšího mladého člověka, tentokrát na hlavním nádraží v Olomouci.

Na twitteru Policie ČR se uvádí, že se s největší pravděpodobností jednalo o sebevraždu. Okolnosti jsou nadále šetřeny. Příčinou pak podle všeho mohla být manipulace s ohněm. Podle informací Novinek se měl na nástupišti mezi odstavenými vagony nedaleko odbavovací budovy dotyčný mladík polít hořlavinou a zapálit.

7. ledna 2024 17:50 Čas čtení 0:45 Pokusil se zabít svou známou, dalšímu člověku vyhrožoval tyčí. Zadrženému muži hrozí 20 let vězení Pokusil se zabít svou známou, dalšímu člověku vyhrožoval tyčí. Zadrženému muži hrozí 20 let vězení

Přivolaní záchranáři už na místě vůbec nezasahovali, přijeli pouze k ohledání těla. „Záchranná služba na místě nezasahovala, z naší strany byl vyslán na místo až po šetření policie koroner k ohledání těla zemřelého, k ohledání ohořelého torza,“ řekla Novinkám mluvčí. Tragédie se nijak nepodepsala na železniční dopravě.

Domů
Sdílet
Diskuse