Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
14. ledna 2024 12:00
Čas čtení 0:30

Vlaky v Praze čekají velké výluky. Podívej se, jak to (ne)pojede

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vlaky v Praze čekají velké výluky. Podívej se, jak to (ne)pojede
Zdroj: Flickr/Michal Novak/volně k užití

V lednu a únoru čekají na cestující mezi Prahou a Berounem nezvykle velké výluky. Důvodem je rekonstrukce Branického mostu.

Omezení čeká na cestující o víkendech 27. až 28. 1. a 17. až 18. 2. mezi 10:50 až 15:50. Západní expresy, které spojují Prahu s Chebem, budou začínat a končit už v Berouně, stejně tak Bavorské expresy spojující Česko s Mnichovem, informuje web ZDopravy.cz.

Vlaky EC 356, IC 562, EC 354, IC 560 a EC 352 nahradí mezi stanicemi Praha hlavní nádraží a Beroun autobusy. Náhradní doprava nebude zastavovat ani ve stanici Praha-Smíchov. Rychlíky Berounka budou končit již v Radotíně, stejně tak osobní vlaky.

V době výluky bude možné mezi stanicemi Praha-Smíchov a Praha-Radotín využít kyvadlovou náhradní autobusovou dopravu, která nebude přímo navazovat na odjezdy vlaků. V úseku Praha hlavní nádraží – Praha-Radotín bude možné využít také MHD. Za výlukovým úsekem naberou vlaky podle očekávání zpoždění pět až deset minut.

Domů
Sdílet
Diskuse