Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Karolína Fejtová
15. ledna 2024 14:39
Čas čtení 0:38

Americká učitelka měla pohlavní styk se studentem. Spolužáci hlídali, ať je nikdo nepřistihne

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Americká učitelka měla pohlavní styk se studentem. Spolužáci hlídali, ať je nikdo nepřistihne
Zdroj: Unsplash/Taylor Wilcox

26letá učitelka matematiky z Missouri sexuálně zneužívala 16letého chlapce. Minulý týden ji zatkli policisté. O jejím poměru s teenagerem věděli jeho spolužáci a údajně i otec.

Mladá žena byla zatknuta minulý týden v Texasu, kam utekla před zatykačem. Nyní čelí vážným obviněním ze znásilnění, ohrožení výchovy dítěte, sexuálního kontaktu se studentem a obtěžování dětí. Kauci soud stanovil na čtvrt milionu dolarů (5,6 milionu korun).

„Takové počínání je neomluvitelné a neodpovídá profesním standardům zaměstnance okresu. Jednali jsme okamžitě, jakmile jsme se o tom dověděli,“ cituje web Novinky.cz okresního superintendanta Kenta Stoumbaugha. Učitelka byla z povolání propuštěna.

Už v prosinci nahlásil jiný student školnímu referentovi, že má učitelka intimní poměr s teenagerem. Když jí detektivové volali, tak popřela, že by se studentem měla sex. Potvrdila jim to až získaná data z jejího telefonu. Pedagožka měla mít se studentem pohlavní styk i ve škole, když je jiní žáci hlídali, aby je nikdo nepřistihl. 

Otec studenta střední školy Laquey High School údajně souhlasil s tím, že teenagera bude učitelka navštěvovat i u něj doma. Z tohoto důvodu také skončil ve vazbě s kaucí na 50 tisíc dolarů (1,1 milionu korun).

Domů
Sdílet
Diskuse