Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
23. ledna 2024 17:21
Čas čtení 0:28

V Karviné zmizelo kamení za 50 tisíc. Zloděj si pronajal bagr

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Karviné zmizelo kamení za 50 tisíc. Zloděj si pronajal bagr
Zdroj: Policie ČR

Zloděj přijel do areálu firmy s bagrem a ukradl několik set tun kamení, které měl později prodat. Případ již vyšetřuje policie.

Zaměstnanec společnosti, které bylo kamení odcizeno, si v sobotu dopoledne všiml bagru v neoploceném areálu. O situaci informoval majitele, který po příjezdu do areálu zjistil, že mu zloděj ukradl až 200 tun kamení v hodnotě 50 tisíc korun. Zavolal 158 a na místo se vydala policie.

23. ledna 2024 11:26 Čas čtení 0:46 Proslulého drogového bosse odsoudili k 808 letům vězení. Má na svědomí jeden z nejhorších masakrů Proslulého drogového bosse odsoudili k 808 letům vězení. Má na svědomí jeden z nejhorších masakrů

„Z výpovědí všech zúčastněných zjistili, že sedmačtyřicetiletý muž měl zorganizovat odvoz kamení, které mu nepatřilo, na jinou skládku v Ostravě, aby ho prodal. Bagr měl mít pronajatý sám a k odvozu si měl u jiné firmy najmout devět nákladních aut,“ píše policie. Veškerý materiál byl již navrácen majiteli.

Muž je nyní podezřelý ze spáchání přečinu krádeže, za což mu hrozí odnětí svobody až na dva roky. Sám se prý však domníval, že kameny nikomu nepatří.

kamení bagrkameníkameníkamení
Zobrazit galerii
(4)
Domů
Sdílet
Diskuse