Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
28. ledna 2024 11:00
Čas čtení 0:38

Předpověď počasí: Česko čekají teploty nad 10 stupňů, začne ale i pršet

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Česko čekají teploty nad 10 stupňů, začne ale i pršet
Zdroj: Rawpixel/volně k užití

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) přinesl předpověď počasí na příští týden. Bude pršet a teploty se dostanou nad deset stupňů.

V pondělí bude dle meteorologů jasno až polojasno, zejména na Českomoravské vrchovině se ojediněle objeví mlhy, zpočátku mrznoucí. Teploty se přes den budou pohybovat mezi dvěma a šesti stupni.

Jasno až polojasno přetrvá do úterý, místy se objeví nízká oblačnost nebo mlhy. Teploty přes den budou mezi jedním a pěti stupni.

Středa přinese oblačno až polojasno, ojediněle přeháňky. Zpočátku bude místy zataženo s nízkou oblačností nebo mlhami. Teploty se ve dne dostanou až na osm stupňů.

Ve čtvrtek bude oblačno až zataženo, místy déšť nebo přeháňky, zejména na severu území. V polohách nad 800 metrů se mohou objevit srážky smíšené nebo sněhové. Teploty se přes den budou pohybovat mezi čtyřmi a osmi stupni.

Během pátku a víkendu bude nadále oblačno až zataženo, především na jihu území však bude i přechodně polojasno. Na severu území se objeví občasný déšť nebo přeháňky. Na horách budou smíšené i sněhové srážky. Teploty se budou pohybovat mezi sedmi a dvanácti stupni.

Domů
Sdílet
Diskuse