Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radka Klučárová
4. února 2024 9:28
Čas čtení 0:28

Žárlivá žena se pokusila zavraždit svého muže. Přišla mu pohlednice od dávné lásky

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Agresivní žena se dokonce přiznala i k tomu, že na svého manžela močila.

Žárlivá žena se pokusila zavraždit svého manžela. Důvodem byla pohlednice, kterou obdržel od ženy, s níž chodil před šedesáti lety, informuje portál Independent.

Přestože dvojice tvoří pár už více než 51 let, Berthu Yalter pohlednice od staré lásky rozzlobila tak moc, že se svého manžela pokusila udusit polštářem. Jednasedmdesátiletá žena mu v návalu zuřivosti podle zatýkací zprávy mimo jiné způsobila modřiny, krvácející tržné rány a muž měl na těle i několik stop po kousnutí.

Podle dostupných informací se agresivní žena dokonce přiznala i k tomu, že na svého manžela močila. Muž po jejím běsnění skončil zraněný v nemocnici a ona nyní čelí obviněním z pokusu o vraždu, z ublížení na zdraví starší osoby a z manipulace se svědkem nebo s obětí.

žiarlivá žena
Zdroj: Miami-Dade County Jail
Domů
Sdílet
Diskuse