Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
16. února 2024 v 14:24
Čas čtení 0:38

Mladík chtěl vylézt z kolejiště pražského metra, neznámý muž mu v tom bránil. Policie prosí o pomoc

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Mladík chtěl vylézt z kolejiště pražského metra, neznámý muž mu v tom bránil. Policie prosí o pomoc
Zdroj: Policie České republiky

K mimořádně brutálnímu incidentu došlo v lednu ve stanici pražského metra Hlavní nádraží. Neznámý muž tam bránil mladíkovi vylézt z kolejiště a zachránit si tak život před příjezdem soupravy. Do kolejí mu dokonce odhodil jeho osobní věci.

K incidentu došlo již 16. ledna, policisté o něm však informovali až nyní. Na zveřejněných záběrech je vidět cestujícího, který do kolejiště vhodil neznámý předmět. Následně za ním skočil přímo mezi koleje a na druhé straně chtěl znovu vylézt na nástupiště. V tom mu však začal bránit neznámý muž, který si mladíka v kolejišti všiml. Rukama ho strkal zpět, a do kolejiště mu dokonce shazoval osobní věci. 

V jednu chvíli se napadenému dokonce podařilo vylézt na nástupiště, agresor ho však následně do kolejiště znovu shodil. Následně zůstal mezi kolejemi nehybně ležet, po chvíli se však probral a stihl vylézt zpět před příjezdem další soupravy, do které nastoupil a odjel neznámo kam. 

16. února 2024 v 12:35 Čas čtení 0:59 Zemřel ruský opoziční vůdce Alexej Navalnyj. Český premiér kritizuje Rusko Zemřel ruský opoziční vůdce Alexej Navalnyj. Český premiér kritizuje Rusko

Policie prosí o pomoc 

Jeden z přítomných cestujících naštěstí zkontaktoval policisty, kteří následně zajistili kamerové záznamy. Až dosud se jim však agresora ani napadeného nepodařilo najít, a tak žádají o pomoc. Policie vyzývá všechny, kteří kohokoliv z dvojice poznávají nebo mají informace o jejich pohybu, aby kontaktovali linku 158. 

Domů
Sdílet
Diskuse