Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Vondráková
23. února 2024 7:46
Čas čtení 0:38

Pozor na víkendovou výluku metra. Na lince C bude zajištěna náhradní doprava

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Pozor na víkendovou výluku metra. Na lince C bude zajištěna náhradní doprava
Zdroj: Martin Junius/CC0/volně k užití (ilustrační foto)

Týká se úseku I. P. Pavlova – Nádraží Holešovice. Dopravní podnik plánuje opravu trati.

Metro v tomto úseku nepojede celý víkend od 24. do 25. února. V pondělí by již mělo najet na obvyklý provoz. Během výluky bude zajištěna náhradní doprava.

K dispozici bude již déle známý autobus XC na trase I. P. Pavlova – Muzeum – Hlavní nádraží – Florenc – Vltavská – Nádraží Holešovice. Přesná místa náhradních zastávek jsou k dispozici na webu PID.

22. února 2024 9:02 Čas čtení 0:47 PlayStation 5 prudce zlevnil. Teď si ho může pořídit každý PlayStation 5 prudce zlevnil. Teď si ho může pořídit každý

Na trase výluky také bude možnost svézt se náhradní tramvají 36. Pojede na trase Zvonařka – I. P. Pavlova – Karlovo náměstí – Václavské náměstí – Masarykovo nádraží – Florenc – Křižíkova – Invalidovna – Palmovka – Bulovka – Kobylisy – Vozovna Kobylisy.

Změna se dotkne i tramvajové linky číslo 23. Ta bude ve směru od Královky ze zastávky Bruselská odkloněna přes zastávky Pod Karlovem a Nuselské schody do zastávky Náměstí Bratří Synků.

K náhradní zastávce linky XC na Florenci není umožněn bezbariérový přístup. Pro cestující, kteří jej potřebují, doporučuje dopravní podnik využít spíše linku 36 s bezbariérovým přestupem na metro C ve stanicích I. P. Pavlova a Kobylisy, případně další linky povrchové dopravy.

Domů
Sdílet
Diskuse