Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Samuel Valent
25. února 2024 16:05
Čas čtení 0:40

VIDEO: Řidič při havárii vyletěl z auta. Na zadním sedadle měl teprve ročního syna

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
VIDEO: Řidič při havárii vyletěl z auta. Na zadním sedadle měl teprve ročního syna
Zdroj: Pixabay/bobtheskater/volně k užití (ilustrační foto)

Auto během policejní honičky dostalo smyk a převrátilo se.

Ve městě North Olmsted v americkém státě Ohio došlo k dramatickému incidentu. Policie pronásledovala muže, který během honičky ztratil kontrolu nad autem a jeho vůz se převrátil. Na zadním sedadle měl v té době roční dítě, informuje BNN.


Třicetiletého Antoina Lindseyho chtěla policie nejprve zastavit kvůli špatné registrační značce a nefungujícímu brzdovému světlu. Řidič však ignoroval policejní výzvy k zastavení a snažil se ujet, čímž ohrozil nejen svůj život, ale také život svého dítěte.

25. února 2024 13:00 Čas čtení 2:57 Zavedou české univerzity menstruační volno? Zeptali jsme se jich, tohle jsou jejich odpovědi (Aktualizováno) Zavedou české univerzity menstruační volno? Zeptali jsme se jich, tohle jsou jejich odpovědi (Aktualizováno)

Lindseyho pokus o útěk vyvrcholil opravdu katastrofálně. Auto totiž dostalo smyk a převrátilo se, přičemž řidiče katapultovalo vysoko do vzduchu. Hrozivý incident zachytila palubní kamera policejního auta.

Batole zázrakem přežilo

Policisté při příjezdu na místo havárie našli roční batole připoutané v autosedačce. Vypadalo, že není zraněno. Okamžitě bylo převezeno do nemocnice a hospitalizováno. Řidič utrpěl zranění, která však neohrozila jeho život.

Policejní vyšetřování následně ukázalo, že Lindsey má pozastavenou platnost řidičského průkazu a nelegálně držel střelnou zbraň. Bude obviněn z neuposlechnutí výzvy policie, neoprávněného držení zbraně, neoprávněného řízení motorových vozidel a z ohrožování dětí.

Domů
Sdílet
Diskuse