Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Peclová
26. března 2024 8:49
Čas čtení 0:27

AKTUÁLNĚ: Policie pátrá po dvanáctileté dívce. Na sítích si psala se staršími lidmi

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
AKTUÁLNĚ: Policie pátrá po dvanáctileté dívce. Na sítích si psala se staršími lidmi
Zdroj: Policie České republiky

Pražští policisté pátrají po dvanáctileté dívce, která v neděli večer po hádce s matkou odešla z domova. Dosud se neozvala. Podle kriminalistů si na sociálních sítích píše se staršími lidmi.

Pohřešovaná Cristina Viviana Fíšanová je mulatka, má štíhlou, 170 cm vysokou postavu a černé vlnité vlasy v culíku. V minulosti nic podobného neudělala a jde o bezproblémovou studentku, informovala policie na webu.

Žádá veřejnost, aby případné informace k pobytu pohřešované nahlásila na linku 158.

25. března 2024 12:45 Čas čtení 0:57 Brutální zásah policie v bohnické léčebně. Pacient ho nepřežil, policistům hrozí vězení Brutální zásah policie v bohnické léčebně. Pacient ho nepřežil, policistům hrozí vězení

Z domu v Mirotické ulici v Praze 4 odešla v neděli kolem 20:30 po hádce s matkou. Vzala si s sebou mobilní telefon, který je však vypnutý.

„Kriminalisté šetřením dále zjistili, že se na sociálních sítích seznamuje se staršími lidmi,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina.

V době odchodu z domova na sobě měla černou zimní bundu s kapucí, bílé tenisky značky Nike a tmavě zelené kalhoty. Na zádech měla tmavě modrý batoh.

Domů
Sdílet
Diskuse