Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
9. dubna 2024 13:30
Čas čtení 0:23

Máš Fio banku? Některé platby kartou účtovala dvakrát, potíže řeší

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Máš Fio banku? Některé platby kartou účtovala dvakrát, potíže řeší
Zdroj: Unsplash/Blake Wisz/volně k užití

Fio banka hlásí komplikace. Některé transakce provedené kartami Visa zaúčtovala dvakrát.

„O potížích víme a situaci se společností Visa intenzivně řešíme,“ ujistila banka svou klientelu v pondělí a informovala, že k vrácení duplicitních transakcí dojde až během několika dní. Někteří klienti tvrdí, že problémy trvají už tři dny.

8. dubna 2024 8:39 Čas čtení 0:41 Evropská komise varuje před nebezpečnou kosmetikou. Po její aplikaci hrozí vážné zdravotní problémy Evropská komise varuje před nebezpečnou kosmetikou. Po její aplikaci hrozí vážné zdravotní problémy

Problém trvá podle některých lidí už několik dní. „Řešíme duplicitní zaúčtování části karetních transakcí ze čtvrtka minulého týdne. Intenzivně řešíme, aby byly klientům duplicitně zaúčtované transakce vráceny co nejdříve. O kybernetický útok se nejedná,“ doplnil mluvčí banky Jakub Heřmánek.

Fio banka nabízí debetní kartu k běžnému účtu jak od společnosti Visa, tak od Mastercard. U transakcí s kartou Mastercard problémy nezjistila.

Domů
Sdílet
Diskuse