Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
refresher team
15. dubna 2024 v 15:13
Čas čtení 1:08

Žena zneužívala nezletilého syna a dvouměsíčního vnuka, měla i sex se psem. Šlo prý o terapii

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Žena zneužívala nezletilého syna a dvouměsíčního vnuka, měla i sex se psem. Šlo prý o terapii
Zdroj: Unsplash/Bill Oxford

Případ ženy a jejího partnera aktuálně projednává Krajský soud v Ústí nad Labem.

Roky trvající znásilňování nezletilého syna, následně dvouměsíčního vnuka nebo pohlavní styk se psem. To jsou obvinění, kterým šedesátiletá žena čelí. Trest hrozí také jejímu partnerovi, který vše dokumentoval. Ženě hrozí až deset let vězení, muži devět. Na případ upozornil server iDNES.cz.

15. dubna 2024 v 12:15 Čas čtení 0:49 Na Česko se žene silný vítr, úřadovat bude v těchto krajích Na Česko se žene silný vítr, úřadovat bude v těchto krajích

„Na případ se přišlo náhodou při vyšetřování jiného, když policie objevila na internetu snímek ženy s dítětem s pornografickou tematikou. Kriminalistům se následně podařilo určit ženinu totožnost,“ informuje web.

Zmíněné dokumenty zajistili policisté při domovní prohlídce. Žena na nich svého tehdy nezletilého syna orálně uspokojovala, měla s ním pohlavní styk a močila na něj. Ženin partner dvojici udílel pokyny, několikrát se ale přímo zapojil.

Před čtyřmi lety žena podle žalobkyně Kláry Kubátové zneužila ve snaze sexuálně se uspokojit i svého dvouměsíčního vnuka. Měla mít také pohlavní styk a různé další zoofilní praktiky se psem.

14. dubna 2024 v 17:10 Čas čtení 1:07 Výpověď e-mailem a kratší výpovědní lhůta? Firmy v Česku se budou moct rychleji zbavovat zaměstnanců Výpověď e-mailem a kratší výpovědní lhůta? Firmy v Česku se budou moct rychleji zbavovat zaměstnanců

Obviněná se cítí nevinna. „Není žádná pravda, že mým záměrem bylo někomu ublížit. Sex jako takový má i jiné přínosy. Bylo to konáno ze zdravotně-terapeutického hlediska,“ sdělila žena před soudem. Dodala, že od syna měla informovaný souhlas a spolu s partnerem mu vysvětlila, proč je to pro něj dobré. Aktivity podle ní pomohly i tomu, že syn vůbec nebyl nemocný.

Podle žalobkyně se u dnes už dospělého syna rozvinula vážná forma syndromu týraného dítěte s citovou a sociální deprivací.

A co žena řekla k sexuálnímu zneužití vnuka? Pokusila se prý pouze zachytit jeho moč. „Protože dětská moč je nezatížená věcmi, které máme my dospělí. Když jsem vnuka přebalovala a viděla jsem, že močí, tak jsem automaticky pro tu moč sáhla, abych ji vypila. A že mě u toho partner vyfotil? No vyfotil,“ řekla. Psa se prý zase snažila dovést k ejakulaci, protože jeho sperma chtěla s partnerem použít k ozdravným účelům.

Domů
Sdílet
Diskuse