Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
TASR
18. dubna 2024 10:56
Čas čtení 0:58

VIDEO: Žena v bance žádala o půjčku na mrtvého, přivezla ho na vozíku a dokument chtěla podepsat jeho rukou

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Žena v bance žádala o půjčku na mrtvého, přivezla ho na vozíku a dokument chtěla podepsat jeho rukou
Zdroj: Pixabay∕stevepb/volně k užití

Brazilská média informovala, že neteř 68letého muže se jeho jménem pokusila získat půjčku ve výši 17 tisíc brazilských reálů, tedy něco přes 76 tisíc korun.

Zaměstnanci banky v Riu de Janeiru v úterý zavolali záchrannou službu, protože žena přivezla muže na invalidním vozíku a požadovala půjčku. Přijeli záchranáři a našli muže mrtvého, uvedla policie ve svém prohlášení.

VAROVÁNÍ: Článek obsahuje video materiál, který může být znepokojující.
17. dubna 2024 15:11 Čas čtení 0:36 Máme seznam 10 nejmocnějších armád světa. Podívej se, jak si stojí Česko Máme seznam 10 nejmocnějších armád světa. Podívej se, jak si stojí Česko

Podle policie si chtěla vzít půjčku, kterou banka již schválila, ale ještě potřebovala podpis staršího muže. Na videu, které natočila obsluha banky, však muž nereaguje. Jeho ruka je ochablá a hlava mu stále padá dozadu, když na něj mluví. „Strýčku, posloucháš mě? Musíš to podepsat. Když nepodepíšeš, tak to nepůjde. Nemůžu to podepsat za tebe, musíš to být ty,“ říkala podle CNN žena. 


Policie v okrese Bangu na západě Ria obvinila ženu z pokusu o krádež podvodem a ze znesvěcení mrtvoly. Vyšetřovatelé zjišťují, jak a kdy muž zemřel. Brazilská média informovala, že neteř 68letého muže se jeho jménem pokusila získat půjčku ve výši 17 tisíc brazilských reálů.


„Snažila se, aby to vypadalo, že ten muž podepisuje dokumenty,“ uvedl pro zpravodajský web G1 místní hlavní vyšetřovatel Fábio Luiz. „Ale když s ním vešla do banky, byl už mrtvý,“ dodal.


Právník ženy obvinění popřel.

Domů
Sdílet
Diskuse