Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Ondřej Mrázek
dnes 19. dubna 2024 17:45
Čas čtení 0:36

Andrej Babiš se rozvádí. Manželku Moniku opouští po 30 letech a dvou dětech

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Andrej Babiš se rozvádí. Manželku Moniku opouští po 30 letech a dvou dětech
Zdroj: FOTO TASR - Martin Baumann

Bývalý premiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš se rozvádí se svou manželkou Monikou. Dvojice to oznámila na Instagramu.

Předseda ANO Andrej Babiš na Instagramu oznámil rozchod se svou manželkou Monikou, s níž strávil dlouhých 30 let.

„Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují,“ začíná příspěvek dvojice na sociálních sítích.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Andrej Babiš (@andrejbabis)

„Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ dodal předseda ANO a požádal své sledující o respektování soukromí.

19. dubna 2024 17:20 Čas čtení 0:51 Prezident Pavel má nové zranění v obličeji. Experti tuší, jak k němu došlo Prezident Pavel má nové zranění v obličeji. Experti tuší, jak k němu došlo

Manželé se poznali v roce 1992 v podniku Lovochemie v Lovosicích, který spadá do Babišova holdingu Agrofert. Monika Herodesová, jak se za svobodna jmenovala, tam nastoupila jako sekretářka, Babiš byl tehdy jedním z ředitelů.

Pár tvořili třicet let. Na svatbu, která se odehrála na Farmě Čapí hnízdo, došlo až v červenci roku 2017. Monika ovšem užívala příjmení Babišová kvůli jejich dvěma dětem delší dobu.

Domů
Sdílet
Diskuse