Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
26. dubna 2024 17:33
Čas čtení 0:27

Žena v Brně chtěla vykonat potřebu před obchodem, pracovnice ji polila vodou. Následovala rvačka

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Žena v Brně chtěla vykonat potřebu před obchodem, pracovnice ji polila vodou. Následovala rvačka
Zdroj: Policie ČR

Bizarní případ řešili ve čtvrtek odpoledne brněnští strážníci, které přivolala na pomoc pracovnice jedné z poboček v centru Brna. Ta se dostala do konfliktu se ženou, která se přímo před jejím obchodem chystala vykonat potřebu.

Strážníci na telefonát reagovali velmi rychle a na místo ihned vyrazili, informovala v pátek městská policie v tiskové zprávě. Do jejich příjezdu se však situace zásadně vyhrotila.

10. dubna 2024 10:38 Čas čtení 0:20 Muž z Brna usedl za volant i přes zákaz řízení. Policistům řekl, že vidí vesmírné lodě a ovládá počasí Muž z Brna usedl za volant i přes zákaz řízení. Policistům řekl, že vidí vesmírné lodě a ovládá počasí

Šedesátiletá pracovnice totiž mezitím vzala situaci do svých rukou a na ženu vylila pití z plastové lahve odložené na parapetu. Nezvanou návštěvnici podle svých slov pouze polila a zašla zpět do místnosti. To však evidentně neměla dělat.

Politá žena se totiž následně rozčílila, vběhla do provozovny a zaměstnankyni přes desku pracovního stolu bila tak, až u toho spadl monitor, počítač i tiskárna. Mladší ženu se podařilo vypátrat ještě na ulici. Odhadovaná škoda se pohybuje okolo 30 tisíc korun, agresorku tak strážníci kvůli podezření z trestného činu předali policistům. 

Domů
Sdílet
Diskuse