Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Hledáš bydlení? Stát se zbavuje nepotřebného majetku, v nabídce jsou bývalá kasárna, minidomek i úřad práce

Minidomek za přijatelnou cenu

Pokud toho k životu nepotřebuješ mnoho, můžeš zvolit bydlení v malém drážním domečku u Červeného zámoří na Táborsku. Stát nabízí nemovitost za 460 tisíc korun a její součástí je jedno nadzemní podlaží. Do domu není zavedena pitná voda ani kanalizace a ve vzdálenosti asi 150 metrů se nachází železniční koridor České Budějovice – Benešov. 

Dům Dům Dům
Zobrazit galerii
(3)

Udírna a králíkárna v ceně 

Za necelé dva miliony pořídíš i pozemek v Moravském Berouně, nacházející se pod místní významnou památkou – Křížovým vrchem. Součástí pozemku je zděná stavba s udírnou a pozůstatky dřevěné králíkárny. Dům má jedno nadzemní podlaží s kůlnou a vybudovaným podkrovím. Součástí jsou tři místnosti, koupelna s elektrickým ohřívačem a umyvadlem či zadní veranda. Dům se nenachází v příliš obyvatelném stavu a při koupi rozhodně doporučujeme investovat do rekonstrukce. 

Dům Dům Dům
Zobrazit galerii
(3)
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse