Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
10. května 2024 15:56
Čas čtení 0:35

Myší trus všude, kam se podíváš. Prodejna v Pardubicích po uzavření opět funguje

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Myší trus všude, kam se podíváš. Prodejna v Pardubicích po uzavření opět funguje
Zdroj: Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI)

Pardubická pobočka Globusu Fresh byla uzavřena od úterý 7. do čtvrtka 9. května z důvodu výskytu myšího trusu.

„Naši inspektoři napříč celou provozovnou zjistili výskyt trusu drobných hlodavců,“ uvedla Státní zemědělská a potravinářská inspekce na platformě X. Inspektoři prodejnu uzavřeli také z důvodu stop po působení a výskytu hlodavce, nečistot na podlaze a nečistot v regálech či zařízeních.

9. května 2024 13:04 Čas čtení 0:27 Pokračování příběhu kuřat z Albertu. Obránci nesmí používat získané záběry Pokračování příběhu kuřat z Albertu. Obránci nesmí používat získané záběry

„Exkrementy se nacházely ve skladu trvanlivých potravin (v regálech, na podlaze v rohu místnosti), v úseku přípravy potravin (v regálech, na podlaze v rohu místnosti, ve skříňce pod pracovním stolem) i na prodejní ploše (v regálech se sušenkami, u sklenic s olivami a utopenci),“ pokračovala inspekce.

Globus Fresh v ulici Jana Zajíce je již od pátku opět otevřený. V Pardubicích byla od začátku roku kvůli hlodavcům či špíně dočasně zavřena také prodejna lahůdek Fencl v Jindřišské ulici.

Domů
Sdílet
Diskuse