Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Aneta Gospičová refresher team
15. května 2024 v 20:08
Čas čtení 0:34

Robert Fico má po operaci a je ve stabilizovaném stavu (Aktualizováno)

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Po středečním zasedání vlády v Handlové se střílelo. Podle informací TA3 padlo pět výstřelů. Postřelen byl premiér Robert Fico. Ten už má po operaci a dle všeho je ve stabilizovaném stavu.

Aktualizace 0:17 – Slovenský premiér je již po operaci. V současné době je ve stabilizovaném stavu, potvrdil pro Aktuality.sk důvěryhodný zdroj. Podle deníku Štandard by měl být Fico ráno snad schopný i komunikovat.

Aktualizace 20:52 – Podle nepotvrzených informací TV Markíza podstoupil Robert Fico operaci. S personálem měl komunikovat a být při vědomí. Slovenský ministr obrany Robert Kaliňák nicméně uvedl, že premiér zůstává na operačním stole a jeho stav je kritický.

O útoku na slovenského premiéra jsme informovali v tomto článku. Redakce slovenského Refresheru celou situaci sleduje v živém přenosu.

TA3 obdržela informaci, že útočník zasáhl premiéra do břicha, pánve a prstu. Kaliňák ve středu večer vystoupil na tiskové konferenci slovenské policie. Tam poděkoval záchranářům a lékařům, kteří se o Roberta Fica starají. Podle Kaliňáka zůstává Ficův stav vážný a je stále na operačním sále. „Věříme, že (Fico) bude silný natolik, aby dokázal tato zranění zvládnout,“ dodal Kaliňák.

15. května 2024 v 16:05 Čas čtení 1:02 „Je šílené, že se něco takového děje.“ Atentát na Roberta Fica odsoudili Pavel, Fiala a další „Je šílené, že se něco takového děje.“ Atentát na Roberta Fica odsoudili Pavel, Fiala a další
Domů
Sdílet
Diskuse