Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
10. června 2024 v 15:35
Čas čtení 0:31

Z Prahy přímo do srdce Balkánu. Flixbus spouští novou autobusovou linku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Z Prahy přímo do srdce Balkánu. Flixbus spouští novou autobusovou linku
Zdroj: Wikimedia Commons / Autor: Adrian Grycuk – Vlastní dílo, CC BY-SA 3.0 pl

Přepravní společnost Flixbus zavádí od 18. června nové autobusové spojení mezi Prahou a srbským Bělehradem.

Nová linka bude mezi oběma městy jezdit každý čtvrtek a neděli. Kromě Prahy po cestě zastaví také v Brně, Vídni, Budapešti a v srbském městě Novi Sad. Od pražského hlavního nádraží autobus vyrazí v 16:35 hodin, do balkánské metropole dorazí další den v 6:30 ráno. Informuje o tom web Dopraváček.eu

8. června 2024 v 7:45 Čas čtení 0:51 Prázdniny už jsou za dveřmi. Přinášíme tipy na nejlevnější letenky po Evropě Prázdniny už jsou za dveřmi. Přinášíme tipy na nejlevnější letenky po Evropě

V opačném směru linka odjíždí ve 23:30 hodin a do Prahy dorazí ve 13:15 hodin následujícího dne. Ceny jízdenek startují na 919 korunách při cestě z Prahy, jízda s nástupem v Brně vyjde cestující minimálně na 749 korun. 

Nové spojení výrazným způsobem zjednoduší cestování mezi Českem a Srbskem. Balkánská země sice není členem Evropské unie, občané evropského bloku však na cestu nepotřebují víza ani cestovní pas a postačí jim pouze občanský průkaz. S ním lze na území Srbska strávit až 90 dní. 

Domů
Sdílet
Diskuse