Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
8. června 2024 v 7:45
Čas čtení 0:51

Prázdniny už jsou za dveřmi. Přinášíme tipy na nejlevnější letenky po Evropě

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Prázdniny už jsou za dveřmi. Přinášíme tipy na nejlevnější letenky po Evropě
Zdroj: Unsplash / Samuel Ferrara / volně k užití

Léto a období dovolených se rychle blíží. Milovníci a milovnice cestování mohou jásat, nejlevnější letenky po Evropě seženou od 540 korun.

Portál pelikan.cz nabízí lety z Prahy a dalších blízkých měst, jako je Brno, Vídeň, Bratislava, ale i Norimberk, Katovice, Ostrava nebo Krakov. Po Evropě se můžeš podívat za extrémně nízkou cenu.

7. června 2024 v 8:00 Čas čtení 4:46 Čokoláda za osm korun, pivo IPA za šest. Navštívili jsme nejlepší pražské „zlevněnky“ Čokoláda za osm korun, pivo IPA za šest. Navštívili jsme nejlepší pražské „zlevněnky“

Pod tisícovku se z Prahy dostaneš do italské Pisy nebo dánské Kodaně. Do 1300 korun se pak pohybují nejlevnější letenky do různých měst v Itálii a Polsku, dále do Budapešti, Bruselu, Londýna i Göteborgu.

Z Brna seženeš zpáteční letenku do Londýna za 763 korun. Letět se dá také do italského Bergama za 959 korun. Na 7390 vyjde cesta na Krétu, Mallorcu nebo do Bulharska. Z Ostravy se můžeš podívat do Londýna za 1027 korun.

Vídeň nabízí lety do všech koutů Evropy. Nejlevněji tě vyjde cesta do Bosny a Hercegoviny za 540 korun. Do tisícovky se pak pohybují letenky do Benátek, Bruselu, Říma, Milána, Rijeky, Londýna, Bergama a Krakova.

7. června 2024 v 12:12 Čas čtení 0:35 Tohle je žebříček 500 nejlepších univerzit světa. Podívej se, jak si vedou ty české Tohle je žebříček 500 nejlepších univerzit světa. Podívej se, jak si vedou ty české

Za 640 korun si můžeš z Bratislavy zaletět do Bruselu nebo Bergama, za 1131 korun do Říma, z Krakova za 1141 korun do Berlína nebo za 1166 korun třeba do Paříže.

Milovníci exotiky mohou z Prahy ale klidně letět také do australského Sydney, Melbournu nebo Perthu, na Havaj nebo na indonéský ostrov Bali. Letenky nabízejí různé společnosti a ceny se většinou pohybují od 20 do 30 tisíc korun.

A jestli sis stále nevybral*a, můžeš mrknout i na další tipy.

Domů
Sdílet
Diskuse