Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
refresher team
18. června 2024 v 14:11
Čas čtení 0:40

Provoz v centru Prahy bude brzy obnoven, policie nenašla nic nebezpečného (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

V úterý odpoledne uzavřela policie část Václavského náměstí kvůli podezřelému zavazadlu. Provoz metra v centru města je přerušen.

Aktualizace 14:55 – Krátce před třetí hodinou policie na Twitteru uvedla, že se v zavazadlech nenašlo nic nebezpečného. Provoz na všech linkách tak bude obnoven a všechny části Václavského náměstí opět zpřístupněny.

18. června 2024 v 12:32 Čas čtení 0:44 Tragická smrt Čechů ve Francii. Dva lidé se utopili při jízdě na raftu Tragická smrt Čechů ve Francii. Dva lidé se utopili při jízdě na raftu

„V současné chvíli zasahujeme na Václavském náměstí 21, kde se na chodníku nachází odložené kufry. Z důvodu zajištění bezpečnosti je pozastaven provoz metra A, B a tramvajové dopravy,“ uvedla policie na síti X s tím, že na místě je pyrotechnik a proběhne prohlídka zavazadel.

DPP mezitím na svém webu uvádí, že linka A jezdí v úsecích Nemocnice Motol až Dejvická a z Náměstí Míru do stanice Depo Hostivař. Linka B je v provozu v úsecích Černý Most až Florenc a také ze Smíchovského nádraží na Zličín. V centru je však provoz nadále zastaven.

Přerušení provozu v centru města.Přerušení provozu v centru města.Přerušení provozu v centru města.Přerušení provozu v centru města.
Zobrazit galerii
(4)
Domů
Sdílet
Diskuse