Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Ondřej Mrázek
18. června 2024 v 23:18
Čas čtení 0:43

Češi na Euru nezvládli úvodní zápas s Portugalskem. Z prvního utkání odchází s porážkou

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Češi na Euru nezvládli úvodní zápas s Portugalskem. Z prvního utkání odchází s porážkou
Zdroj: TASR/AP Photo/Sergei Grits

Česká reprezentace v prvním zápase ve skupině na Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 prohrála s favorizovaným Portugalskem 1:2.

Ačkoliv se tým borců okolo slavného Cristiana Ronalda držel na míči převážnou dobu hracího času, po úvodním poločase byl stav stále 0:0. A to nejen po notné dávce štěstí, ale i díky pečlivé obraně, která soupeře přece jenom nenechávala v klidu zakončovat.

Změnu skóre tak přinesla až druhá půle, ve které se kupodivu právě tým Česka dostal v 62. minutě do vedení po gólu Lukáše Provoda. Euforie z příznivého stavu ale nevydržela hráčům v týmu okolo trenéra Haška příliš dlouho. 

18. června 2024 v 11:03 Čas čtení 0:29 Účast Mbappého na Euru je v ohrožení. Hvězdný fotbalista si při zápase zlomil nos Účast Mbappého na Euru je v ohrožení. Hvězdný fotbalista si při zápase zlomil nos

V 69. minutě bylo srovnáno po vlastním gólu Robina Hranáče a v druhé minutě nastaveného času pak o výhře Portugalska rozhodl Francisco Conceicao. Ten následně ještě dostal žlutou kartu za nesportovní chování, to už ale bylo pozdě na jakékoli protiakce. Portugalsko tak nakonec zvítězilo v zápase 2:1 a podle očekávání bude muset český tým o postup ze skupiny zabojovat především v následujících dvou duelech s Tureckem a Gruzií.

Domů
Sdílet
Diskuse