Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
18. června 2024 v 11:03
Čas čtení 0:29

Účast Mbappého na Euru je v ohrožení. Hvězdný fotbalista si při zápase zlomil nos

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Účast Mbappého na Euru je v ohrožení. Hvězdný fotbalista si při zápase zlomil nos
Zdroj: AP Photo/Manu Fernandez

Slavný francouzský fotbalista Kylian Mbappé si na probíhajícím mistrovství Evropy zlomil při zápase s Rakouskem nos. Hráč bude muset zbytek šampionátu dohrát buď s maskou, nebo už se na něm vůbec neobjeví.

Jak informuje web Sport.cz, francouzský fotbalista se během zápasu srazil s rakouským stoperem Kevinem Dansem. Výsledkem je zlomený nos, který je podle kouče Didiera Deschampse velkou ranou, ve hře je i operace. 

Mbappé se podle záběrů pokoušel před koncem zápasu o zakončení hlavou, kterou se trefil jak do míče, tak i do soupeřova ramene. Hráč se poté na hřišti svíjel v bolestech a z nosu mu přímo na hřišti tryskala krev. 

6. června 2024 v 15:29 Čas čtení 1:12 Ronaldův komentář překonal rekord v počtu lajků na Instagramu. Reagoval na přestup Mbappého do Realu Madrid Ronaldův komentář překonal rekord v počtu lajků na Instagramu. Reagoval na přestup Mbappého do Realu Madrid

Fotbalista po incidentu odešel ze hřiště, o chvíli později se ale vrátil a sedl si přímo na trávník. Za nedovolený vstup na hřiště mu rozhodčí udělil žlutou kartu. Následně byl převezen sanitkou do nemocnice. 

Domů
Sdílet
Diskuse