Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
21. června 2024 v 10:15
Čas čtení 0:32

VIDEO: Kurýr oblíbené dovážkové služby masturboval přímo na sedačce auta. Lidé si z něj utahují

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Kurýr oblíbené dovážkové služby masturboval přímo na sedačce auta. Lidé si z něj utahují
Zdroj: Instagram / Memeterapie

Na sociálních sítích koluje video, které zachycuje kurýra společnosti Foodora, jak se uspokojuje na zadní sedačce služebního auta. K případu se již vyjádřila také samotná firma.

Na video ve čtvrtek upozornil web Antiyoutuber.cz. Záběry zachycují pracovníka Foodory, který sedí v autě, kouká do mobilu a evidentně masturbuje. Řidič má přitom stažená okénka a dovnitř auta je naprosto zřetelně vidět. Video bylo navíc natočeno za denního světla v poměrně rušné ulici. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Meme Terapie 🧘🏼‍♂️ (@memeterapie)

Pod videem na Instagramu převažují komentáře, které si z kurýra spíše utahují. „Řekl bych, že měl v práci docela honičku,“ píše jeden z uživatelů. „Už čekám hodinu na jídlo, ale nepospíchejte, Foodora, to už stejně nedohoníte,“ přidává se další. 

24. června 2024 v 14:00 Čas čtení 4:42 Móda z festivalu: Na Metronomu vedly outfity ze sekáče i ze Sheinu. Návštěvnictvo si chválilo málo lidí v areálu Móda z festivalu: Na Metronomu vedly outfity ze sekáče i ze Sheinu. Návštěvnictvo si chválilo málo lidí v areálu

K incidentu se prostřednictvím komentářů vyjádřila i samotná společnost. „Dobrý den, chceme se omluvit za veškeré nepříjemnosti, které mohly být způsobeny tímto nepřijatelným jednáním. Okamžitě jsme podnikli veškeré potřebné právní kroky, abychom zajistili ochranu našich práv a zájmů našich zákazníků,“ stojí v komentáři. 

22. června 2024 v 10:00 Čas čtení 0:07 Naomi Adachi a Maxim Habanec: Cestování je naše komfortní zóna. Naše dítě určitě na sítích ukážeme Naomi Adachi a Maxim Habanec: Cestování je naše komfortní zóna. Naše dítě určitě na sítích ukážeme
Domů
Sdílet
Diskuse