Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Ondřej Jarůšek
22. června 2024 v 17:00
Čas čtení 0:31

EURO 2024: Češi remizovali s Gruzií 1:1, skóroval Patrik Schick

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
EURO 2024: Češi remizovali s Gruzií 1:1, skóroval Patrik Schick
Zdroj: TASR/AP

Český nároďák nastoupil v sobotu do druhého zápasu na Euru. Zápas s Gruzií skončil nerozhodně.

Česko si v úvodu zápasu vytvořilo hned několik šancí, gruzínský brankář však svůj tým podržel a Čechům nedovolil vsítit. Zvrat nastal v samotném nastavení prvního poločasu, kdy se díky trefě Georgese Mikautadzeho z penalty dostala Gruzie do vedení. Do kabin tak Češi odcházeli s hrozbou, že bez bodového zisku ze základní skupiny nepostoupí dál. 

22. června 2024 v 8:30 Čas čtení 6:46 Petr si všiml, že na závodech formule 1 nemají fanoušci kde spát. Postavil na tom byznys a z 10 tisíc udělal miliony Petr si všiml, že na závodech formule 1 nemají fanoušci kde spát. Postavil na tom byznys a z 10 tisíc udělal miliony
euro 2024 patrik schick
Zdroj: TASR/AP

Úleva pro české fanoušky přišla v druhém poločasu, kdy se po přihrávce Ondřeje Lingra v 59. minutě trefil Patrick Schick a skóre vyrovnal na 1:1. Český střelec se však bohužel posléze zranil a vystřídal jej Mojmír Chytil.

Do konce zápasu už se skóre nezměnilo, Češi tak z druhého zápasu na evropském šampionátu odešli s jedním bodem.

První zápas na Euru odehráli Češi v úterý, kdy podlehli Portugalsku 2:1. Ve středu večer se Češi utkají s výběrem Turecka.

Domů
Sdílet
Diskuse