Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
3. července 2024 v 9:22
Čas čtení 0:37

Skandál v Anglii. Dozorkyně si natáčela sex s vězněm, přivydělávala si na OnlyFans

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Skandál v Anglii. Dozorkyně si natáčela sex s vězněm, přivydělávala si na OnlyFans
Zdroj: freepik/ teksomolika/ volně k použití (ilustrační foto)

Video, které je odhalilo, někdo zveřejnil na sociálních sítích. K incidentu došlo ve věznici Wandsworth v Londýně.

Dozorkyní je podle BBC třicetiletá Linda De Sousa Abreu. V sobotu byla obviněna z „pochybení při výkonu veřejné funkce“. Vyšetřování začalo v pátek ihned poté, co městská policie v Londýně video zaregistrovala. To už na sociálních sítích není dostupné. Vězeňská služba ženu okamžitě propustila.

2. července 2024 v 13:00 Čas čtení 0:10 KVÍZ: Víš, kolik let je těmto hollywoodským celebritám? Možná se budeš divit KVÍZ: Víš, kolik let je těmto hollywoodským celebritám? Možná se budeš divit

Podle deníku The Sun je žena také erotickou modelkou na platformě OnlyFans. Je vdaná, ale s manželem prý nežijí monogamně. 

Vězněm na videu má být Linton Weirich. Server New York Post uvádí, že si ve věznici odpykával trest za krádež ve výši 82 tisíc dolarů (téměř dvou milionů korun). Podle dostupných informací na něj doma navíc čeká těhotná partnerka, jeho čin je tak ještě více nepochopitelný. 

Domů
Sdílet
Diskuse