Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
9. července 2024 v 8:17
Čas čtení 0:38

Na D1 došlo k tragické nehodě. Muž utíkal od vloupání, srazilo ho auto a přeletěl do druhého směru (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Na D1 došlo k tragické nehodě. Muž utíkal od vloupání, srazilo ho auto a přeletěl do druhého směru (Aktualizováno)
Zdroj: Magistrát hlavního města Prahy

Ve směru na Prahu byla dálnice uzavřená a objíždělo se přes benzínovou stanici.

Aktualizováno 9:26 – O tragické události informovala Policie ČR na platformě X v úterý před sedmou hodinou. Ke smrtelné nehodě došlo za Průhonicemi na úrovni benzínových stanic. „Podle prvotních zjištění přebíhal muž dálnici a srazilo ho vozidlo. Následně přeletěl do protisměru, kde se kvůli tomu srazila další auta,“ uvedli policisté.

8. července 2024 v 16:48 Čas čtení 1:02 „Do Německa už se nevrátím,“ prohlásil slavný fotbalista. Prý by se bál o dceru „Do Německa už se nevrátím,“ prohlásil slavný fotbalista. Prý by se bál o dceru

Podle hasičů se srazilo pět osobních automobilů a jeden kamion ve směru do Prahy. Dálnice byla v tomto směru do 9:15 uzavřená a objíždělo se přes benzínovou stanici. „Na místě jsou další tři zraněné osoby, všechny při vědomí, mimo ohrožení života,“ doplnili záchranáři.

Na místě jsou i kriminalisté. „Pracujeme s informací, že muž přebíhal dálnici, protože utíkal od provedeného vloupání do vozidla na parkovišti,“ doplnila policie.

Domů
Sdílet
Diskuse