Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Karolína Fejtová
30. července 2024 v 15:25
Čas čtení 0:58

AKTUÁLNĚ: Známý tiktoker se v Praze během streamu zřítil z okna. Zřejmě šlo o výzvu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
AKTUÁLNĚ: Známý tiktoker se v Praze během streamu zřítil z okna. Zřejmě šlo o výzvu
Zdroj: TikTok/rostiks_01/Wikimedia Commons/volně k užití

V pondělí kolem půl sedmé ráno vypadl z okna svého bytu v pražském Hloubětíně TikToker známý pod přezdívkou Rostiks_01. Utrpěl vážná zranění.

Na internetu koluje videozáznam ze streamu, při kterém se 24letý muž zřítil z okna. Na začátku si tři streameři ukrajinsky povídají o běžných věcech. Žena vypráví, o tom, že se akorát vrátila z práce a ještě nespala. Informoval o tom Blesk.

30. července 2024 v 13:00 Čas čtení 9:58 Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta
30. července 2024 v 12:36 Čas čtení 1:34 Ve Venezuele to vře. Volby prý byly zfalšované, v zemi začínají obří protesty Ve Venezuele to vře. Volby prý byly zfalšované, v zemi začínají obří protesty
30. července 2024 v 7:30 Čas čtení 7:56 „Judo jsem v reálném životě jednou použila. Na olympiádu chci od 12 let.“ Seznam se s judistkou Renatou Zachovou „Judo jsem v reálném životě jednou použila. Na olympiádu chci od 12 let.“ Seznam se s judistkou Renatou Zachovou

V okénku Rostikse se však najednou začínají dít nezvyklé věci. Přechází do vedlejšího pokoje a ukazuje svému kamarádovi, který vše natáčí, aby ve vedlejší místnosti otevřel okno a zaznamenal z něj, co chce udělat. Následně je vidět, jak si Rostiks otevírá okno a leze ven. Nejdříve dá přes parapet jednu nohu, poté druhou a nakonec se ho chytá oběma rukama, aby se z něj vyvěsil. V podstatě okamžitě mu však ruce podklouzávají a řítí se z pátého patra k zemi.

Vážná zranění

TikToker dopadl do křoví pod domem, což jeho pád zbrzdilo a vyvázl živý s několika zraněními. „Na místo vyjel lékař, záchranářská posádka i inspektor. Ošetřili muže po pádu z výšky. Utrpěl mnohočetná poranění a skončil na ARO v traumacentru,“ řekla pro Blesk mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

Případem se nyní zabývají policisté, pracují s verzí, že šlo o challenge. Dle slov mluvčího Jana Daňka měl cizinec před výzvou popíjet alkohol. Kamarád tiktokera měl uvést, že ho k úkonu vyzval streamer z videa. Ten se však brání tím, že šlo o Rostiksovo svobodné rozhodnutí, do nějž ho nikdo nenutil.

„Namístě je upozornit na nebezpečí, které plyne z takovýchto výzev, a apelovat na zdravý rozum,“ dodal Daněk pro Blesk.

Domů
Sdílet
Diskuse