Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
31. července 2024 v 8:48
Čas čtení 1:01

Samir se na tiskovce Clash of the Stars tvrdě pustil do queer lidí. Zápas mu zrušili

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Samir se na tiskovce Clash of the Stars tvrdě pustil do queer lidí. Zápas mu zrušili
Zdroj: Clash of the Stars, se souhlasem

Zápasník v Clash of the Stars Samir Margina se během pondělní tiskové konference k zářijovým zápasům navážel do queer lidí. Zakladatel organizace Tomáš Linh Le Sy v úterý na Instagramu sdělil, že Samirovi zápas zruší. Ten se na Instagramu omlouvá.

„Nechci šířit nenávist a násilí. Omlouvám se za mé selhání bylo to poprvé a naposled, nechci aby si někdo ubližoval,“ napsal ke svému omluvnému videu na Instagramu Samir Margina.

30. července 2024 v 13:00 Čas čtení 9:58 Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta
27. července 2024 v 13:00 Čas čtení 0:08 KVÍZ: Rozumíš mladé generaci, nebo potřebuješ slovník? Otestuj si znalosti gen Z frází KVÍZ: Rozumíš mladé generaci, nebo potřebuješ slovník? Otestuj si znalosti gen Z frází
29. července 2024 v 13:00 Čas čtení 5:29 Plavčík Roman: Když se dítěti stane „nehoda“, vypouštíme bazén. Nejhorší jsou nepozorní rodiče Plavčík Roman: Když se dítěti stane „nehoda“, vypouštíme bazén. Nejhorší jsou nepozorní rodiče

Během tiskové konference přál smrt queer lidem. „Prosadím to, že vás buzeranty my tady budeme zabíjet. Budeme vás lovit. Budete lovná zvěř,“ křičel do mikrofonu. Zároveň vyhrožoval, že jim „dá nožem do krku“. Ve svém vyjádření tvrdí, že si předtím dal poprvé kratom a tato slova jsou výsledkem.

„Za mě i za celý Clash musíme jeho slova zcela jednoznačně a rezolutně odmítnout. Neslučují se s tím, jak chce Clash působit a jakou messsage chce Clash předávat,“ uvedl Tomáš Linh Le Sy na Instagramu.

I tak ale Samirovy výroky při tiskové konferenci se spolumoderátorem Jakubem Jírou neutnuli a nechali ho několik minut queer lidem vyhrožovat. Dle odpovědi pro Deník N někdy takto zápasníky před soubojem nechávají „vykřičet“. Nyní tvrdí, že do jeho výstupu vstoupit měli.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Clash of the Stars (@clashofthestars)

Samir se měl utkat se třemi soupeři v kočičích převlecích, nyní pro ně hledají jiného soupeře.

„Nemůžeme vyloučit, že jde o podezření ze spáchání trestného činu, proto se již případem zabývají kriminalisté,“ řekl pro Deník N mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Na galavečerech Clash of the Stars se utkávají slavné osobnosti a influenceři. V minulosti se v ringu objevil třeba Youtuber Marek Valášek známý jako Datel, influencer Tadeáš Kuběnka či podnikatel Jaromír Soukup. V následující deváté řadě se utká například starosta městské části Praha-Řeporyje Pavel Novotný či influencerka Hana Gelnarová.

Domů
Sdílet
Diskuse