Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
6. srpna 2024 v 16:20
Čas čtení 0:32

VIDEO: Nekomunikoval a nevěděl, kde je. Policisté v Plzni vytáhli z řeky dezorientovaného muže

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Nekomunikoval a nevěděl, kde je. Policisté v Plzni vytáhli z řeky dezorientovaného muže
Zdroj: Policie ČR/youtube

Pořádný kus dobré práce odvedli policisté, kteří o víkendu vytáhli z koryta řeky Radbuzy u jezu v plzeňských Liticích muže. Nyní zveřejnili video z akce.

Hlídka dostala hlášení o muži okolo třetí hodiny odpolední v sobotu. Podle volajícího měl být muž v řece silně dezorientovaný a nereagoval na oslovení. Informovala o tom policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Policisté po svém příjezdu na místě narazili na pětatřicetiletého muže, který se choval zmateně, nekomunikoval a měl nekoordinované pohyby. Ve vodě dotyčný zřejmě strávil několik hodin, byl také vyčerpaný a prochladlý. Na sobě měl roztrhané oblečení a policistům později nedokázal vysvětlit, jak se do vody dostal. Muže se hlídce podařilo dostat na břeh pomocí házecího pytle s plovoucím lanem. 

„Nebyl schopen sdělit, jak dlouho se v řece nacházel. Vzhledem k tomu, že se choval zmateně, byl podchlazený a měl drobnou odřeninu na tváři, předali ho policisté do péče záchranářům. Naštěstí se mu nestalo nic vážného,“ popsala Raindlová. Lokální média událost vysvětlují pozitivním testem na pervitin. 

Domů
Sdílet
Diskuse