Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Magdalena Trajerová
12. srpna 2024 v 13:00
Čas čtení 0:38

VIDEO: Hvězda z Clash of the Stars zveřejnila video, kde hajluje. Hájí se tím, že gesto neznala

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Hvězda z Clash of the Stars zveřejnila video, kde hajluje. Hájí se tím, že gesto neznala
Zdroj: Instagram/hanka_gelnarova

Hvězda z Clash of the Stars, Hana Gelnarová, uveřejnila video, v němž hajluje za zvuku německé písně z nacistické éry. Hájí se tím, že nevěděla, co dané gesto znamená.

Problematické video uveřejnila influencerka na několik minut do svých stories na Instagramu. Pod popiskem „Synchronizace 0“ na něm s přáteli pochodují do rytmu písně zneužité nacisty se zdviženou pravicí. Na obrazovce v pozadí vlaje německá vlajka se symbolem železného kříže.

Gelnarová se v prohlášení na Instagramu hájí tím, že nevěděla, co dané gesto znamená. Pohyb pravicí označuje za hraní na mažoretky a vojáčky. „Lidi, co mě znají, vědí, že taková nejsem. V životě nedělám nějaké špatné věci. Přidala jsem se k ostatním, jela jsem si tam mažoretky a vojáčky. Bohužel jsem tady to gesto neznala... Můžete si myslet, že jsem hloupá, že neznám věci jako hajlování,“ vysvětluje.

Neznalost zákona v tomto případě ale neomlouvá a influencerka si pravděpodobně za video ponese své následky. Již nyní čelí velké vlně kritiky. „Hanku mám hrozně ráda, ale výmluva, že si hráli na mažoretky… dělali, co dělali. Ta hudba, ta vlajka,“ reaguje například jedna z fanynek na Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Hanka Gelnarova (@hanka_gelnarova)

Domů
Sdílet
Diskuse