Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jela Vážanová
20. srpna 2024 v 13:55
Čas čtení 0:52

Žena zatčená na Lovestreamu je známá firma. Před pěti lety vyběhla polonahá na hřiště během zápasu

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Žena zatčená na Lovestreamu je známá firma. Před pěti lety vyběhla polonahá na hřiště během zápasu
Zdroj: Milan Hutera pro Refresher

O Samanthě jsme již v Refresheru psali. Tehdy dostala pokutu 800 eur za to, že během fotbalového zápasu vyběhla na hřiště v podprsence.

Policie Slovenské republiky včera na svém facebookovém profilu sdílela fotografii mladé ženy, která si užívá duet s Macklemorem na festivalu Lovestream v Bratislavě. To se jí však nevyplatilo, neboť byla mezi hledanými osobami. Policie uvedla, že ji identifikoval divák, který aktivně sleduje stránku hledaných osob. Okamžitě informoval policii, která ji po pěveckém výkonu neprodleně zatkla.

19. srpna 2024 v 16:17 Čas čtení 0:22 Policie po duetu s Macklemorem zadržela na Lovestreamu Slovenku. Zapomněla, že je hledaná Policie po duetu s Macklemorem zadržela na Lovestreamu Slovenku. Zapomněla, že je hledaná

Jak však redakce Refresheru zjistila, zatčená osoba je známá firma. Je jí Samantha Ch. P., a situace na festivalu nebyla jejím prvním střetem se zákonem. V roce 2019 Samantha okořenila fotbalový zápas bratislavského Slovanu, když jen v kalhotách a podprsence vběhla během zápasu na hřiště. Později jí už poprsí nezakrývalo vůbec nic.

Po tomto velmi medializovaném incidentu se přestěhovala do Londýna, kde zahájila kariéru barmanky, které se věnuje dodnes. Dnes jsme se ji pokusili znovu kontaktovat, ale na telefonáty ani zprávy nereagovala. Je však zřejmé, že během pondělí byla aktivní na sociálních sítích, protože kolem 15. hodiny změnila svůj veřejný profil na soukromý, což může naznačovat, že v současné době již není ve vazbě. Stejně tak její přátelé se k incidentu odmítli vyjádřit.

Samantha
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky (Facebook), Milan Hutera pre Refresher

S dotazem, zda bude stíhána na svobodě a jaký byl důvod jejího zadržení, jsme se obrátili na Městský soud Bratislava I, který se podle našich informací případem zabývá. Tato instituce nám však zatím neodpověděla. Článek budeme aktualizovat, pokud obdržíme stanovisko příslušného orgánu.

Domů
Sdílet
Diskuse