Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
25. srpna 2024 v 10:31
Čas čtení 0:46

Další český tenisový úspěch je na světě! Nosková slaví první titul

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Další český tenisový úspěch je na světě! Nosková slaví první titul
Zdroj: wikimedia commons/Hameltion/volně k užití

Teprve devatenáctiletá hráčka tak na tomto okruhu vybojovala svůj první titul v životě.

Ve finále tenistku z Nového Zélandu Lulu Sun porazila 7:6 a 6:4. Potvrdila tak svou roli favoritky, její protivnice je totiž na světovém žebříčku o 22 míst níže. Nosková si díky nejnovějšímu vítězství ještě polepší a měla by se posunout až na 25. pozici, což by pro ni znamenalo zatím nejlepší umístění v kariéře.

„Nepřijela jsem na tento turnaj v nejlepší náladě, ale hodně se to změnilo a byl pro mě skvělý,“ uvedla čerstvá vítězka hned po zápase. Novozélanďance tak vrátila porážku z minulého týdne v Cincinnati. „Okolnosti a příležitosti, které jsem tady dostala, jsou pro mě i mojí kariéru neuvěřitelné. Jsem hrozně šťastná, že jsem vyhrála, a možná se za rok vrátím,“ dodala.

3. listopadu 2023 v 8:00 Čas čtení 0:27 KVÍZ: Vyznáš se v českém tenisu? KVÍZ: Vyznáš se v českém tenisu?
31. července 2023 v 18:00 Čas čtení 4:25 Barbora Strýcová se loučí s kariérou. „Tenis už pro mě není absolutně na prvním místě,“ říká pro Refresher Barbora Strýcová se loučí s kariérou. „Tenis už pro mě není absolutně na prvním místě,“ říká pro Refresher
10. června 2022 v 11:30 Čas čtení 7:02 Výhře jsem nejdřív nevěřila. Mým snem je dostat se do světové špičky, říká juniorská šampionka French Open Lucie Havlíčková Výhře jsem nejdřív nevěřila. Mým snem je dostat se do světové špičky, říká juniorská šampionka French Open Lucie Havlíčková

Nosková se ve finále objevila už potřetí, letos poprvé se ji ale podařilo získat první místo. Mimo to je ale držitelkou celkově sedmi titulů ITF, šest z nich se rodačce ze Vsetína podařilo vybojovat ve dvouhře. V roce 2021 se ji také podařilo triumfovat na juniorském French Open.

Domů
Sdílet
Diskuse