Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Magdalena Trajerová
29. srpna 2024 v 13:40
Čas čtení 0:31

Electro World se už za pár dnů změní na Datart. Podívej se, co to pro tebe znamená

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Electro World se už za pár dnů změní na Datart. Podívej se, co to pro tebe znamená
Zdroj: Wikimedia Commons / Volně k užití

Prodejny Electro World se změní na Datart. Stane se tak v rámci dohody o spojení společností HP Tronic a Nay. Electro World vymizí z Česka již 1. září.

Změna proběhne už na začátku září. Společnost slibuje zachovat stávající přihlášení do zákaznického účtu. Doklady o nákupu budou automaticky přeneseny z Electro Worldu do Datartu. Nadále budeš moci uplatnit i dárkový poukaz z Electro Worldu. Zachovaná zůstane i reklamace i výměna zboží. Jen se budeš muset obrátit na Datart. Plnou zodpovědnost přebere Datart i za pojištění, věrnostní program a další služby.

Na základě dohody o spojení přebere HP Tronic v Česku všechny prodejny Electro Worldu pod hlavičku Datartu. Nay zase na Slovensku změní všechny pobočky Datartu na řetězec Nay.

Od 28. srpna už není možné na webových stránkách Electro Worldu vytvořit objednávku či si ji rezervovat na prodejně. Poslední den v měsíci pak budou pobočky Eletro Worldu otevřeny jen do 18:00, aby se připravily na nadcházející změnu. 1. září otevřou jako nové Datarty.

Domů
Sdílet
Diskuse