Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Ábelová
3. září 2024 v 13:00
Čas čtení 0:24

VÝSTRAHA: Česko zasáhnou silné bouřky. Podívej se, kde se objeví

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VÝSTRAHA: Česko zasáhnou silné bouřky. Podívej se, kde se objeví
Zdroj: Unsplash/Tengyart/volně k užití

Meteorologové vydali výstrahu před silnými bouřkami, které udeří odpoledne. Nízký stupeň nebezpečí platí zejména pro jihozápad republiky, kde hrozí bouřky za doprovodu krupobití nebo přívalových srážek.

Výstraha platí od úterních 14 do 20 hodin, a to zejména pro Karlovarský, Plzeňský, Středočeský, Ústecký a Jihočeský kraj. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) uvedl, že bouřky budou velmi lokální. Nejvíce ale hrozí na jihozápadě a západě, kde může bouřky doprovázet i krupobití.

3. září 2024 v 11:00 Čas čtení 3:34 Tento Netflix hack ti usnadní vyhledávání. S tajnými kódy najdeš filmy, ke kterým se jinak dostaneš jen stěží Tento Netflix hack ti usnadní vyhledávání. S tajnými kódy najdeš filmy, ke kterým se jinak dostaneš jen stěží
3. září 2024 v 11:46 Čas čtení 1:02 Princezna Kate zbořila TikTok. Její konverzace s fanynkou z roku 2013 se teď stala virální Princezna Kate zbořila TikTok. Její konverzace s fanynkou z roku 2013 se teď stala virální
31. srpna 2024 v 7:00 Čas čtení 0:59 Chceš se vykoupat i se svým psem? Tohle jsou nejlepší dog friendly spoty v Praze a okolí Chceš se vykoupat i se svým psem? Tohle jsou nejlepší dog friendly spoty v Praze a okolí

Meteorologové varují, že může spadnout přes 30 milimetrů srážek za velmi krátkou dobu. Objevit se mohou i kroupy o velikosti maximálně dvou centimetrů.

mapa
Zdroj: ČHMÚ

Mimo to stále platí až do středy výstraha před vysokými teplotami, které se mohou na Moravě vyšplhat až ke 34 stupňům. Na celém území Česka platí do odvolání výstraha před nebezpečím požárů.

Domů
Sdílet
Diskuse